Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4248
Назва: Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism
Автори: Nesterchuk, I.
Matsuka, Viktoriia
Balabanyts, Anzhelika
Skarha, O.
Pivnova, L
Kondratenko, I.
Ключові слова: gastronomic excursions
authentic farm
development drivers
hospitality sector
gastronomic culture
gastronomic tourism
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): The article examines the concept and features of gastronomic tourism, its history and its importance in the modern world. It is noted that gastronomic tourism meets all the requirements in transitioning from a service economy to an experience economy. The basis of gastronomic tourism is an authentic product identified by territorial characteristics and can attract tourists to the region
Опис: Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism / I. Nesterchuk, V. Matsuka, A. Balabanyts, O. Skarha, L. Pivnova, I. Kondratenko // Economic Affairs. – 2022. – Vol. 67, No 4. – Р. 579–587.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4248
Розташовується у зібраннях:Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tool_2022_67_579.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.