Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4523
Назва: Доброчесність судді як критерій оцінювання роботи судів в Україні
Автори: Косиця, О.О.
Волік, Вячеслав Вікторович
Ключові слова: незалежність суду
оцінювання роботи суду
критерії оцінювання
реформування системи правосуддя
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено аналізу практики європейських судових систем щодо застосування до судді такого критерію як доброчесність. Окремо розкрито та опрацьовано теоретичні здобутків науковців щодо змістовного наповнення таких морально-етичних категорій, які увійшли в правовий обіг та національне правове поле як добросовісність та доброчесність. На підставі аналізу наукових підходів щодо застосування таких морально-етичних категорій як добросовісність та доброчесність в праві зроблено висновок, що вони повною мірою відображають завдання суду при здійсненні правосуддя та є як окремою вимогою (компетентністю), так і дороговказом для судді під час виконання своїх обов’язків.
Опис: Косиця О.О. Доброчесність судді як критерій оцінювання роботи судів в Україні / О.О. Косиця В. В.Волік // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2023. – Вип. 25. – С. 94–100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4523
Розташовується у зібраннях:Волік Вячеслав Вікторович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dobr_2023_25_94.pdf333,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.