Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/685
Назва: Інформація та культура в забезпеченні сталого розвитку людства: зб. матеріалів Міжнар. Інтернет-конференції
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Міжнародної Інтернет-конференції "Інформація та культура в забезпеченні сталого розвитку людства", що відбулася 15 листопада 2017 року, в якій прийняли участь освітяни, науковці, громадські активісти з України та зарубіжних країн. У наукових виступах і доповідях учасників конференції висвітлені актуальні питання з проблеми забезпечення сталого розвитку людства, зумовленої розширенням впливу інформаційних та комп’ютерних технологій на соціальні інституції, сферу управління, інтенсивність міжкульутрної взаємодії, творення нових, креативних практик соціальної взаємодії. Видання адресоване науковцям, викладачам, аспірантам та студентам, а також усім, хто цікавиться сучасними проблемами науки та освіти.
Опис: Інформація та культура в забезпеченні сталого розвитку людства: зб. матеріалів Міжнар. Інтернет-конференції, 15 листоп. 2017 р. / за заг. ред. Г. І. Батичко. – Маріуполь : МДУ, 2018. – 278 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/685
Розташовується у зібраннях:Інформація та культура в забезпеченні сталого розвитку людства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
informatsiia_ta_kultura_2017.pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.