Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: матеріали Х міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 черв. 2022 р.Трофименко, М. В., ред.; гол. ред. К. В. Балабанов
2023Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практикигол. ред. М. В. Трофименко
2020Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів ІХ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих ученихгол. ред. К. В. Балабанов
2018Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів VІI Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вченихБалабанов, К. В. (ред.)
2017Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів VI Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вченихБалабанов, К. В. (ред.)
2016Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів V Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих ученихБалабанов, К. В. (ред.)
2015Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів ІV Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих ученихБалабанов, К. В. (ред.)
2014Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вченихБалабанов, К. В. (ред.)
2013Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів ІІ Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих ученихБалабанов, К. В. (ред.)
2012Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених. Т. 2Балабанов, К. В. (ред.)
2012Сучасний розвиток державотворення та правотворення: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених. Т. 1Балабанов, К. В. (ред.)
2011Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів ІІІ Всеукраїнської конф. студентів, аспірантів і молодих ученихБалабанов, К. В. (ред.)
2009Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики: зб. матеріалів І Всеукраїнської конф. студентів, аспірантів і молодих ученихБалабанов, К. В. (ред.)
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13