Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6170
Назва: Секторальний підхід як напрям дослідження організаційної культури в транзитивному суспільстві
Автори: Зоська, Яна Володимирівна
Стадник, Альона Георгіївна
Кравченко, Н. Ю.
Ключові слова: організаційна культура
транзитивне суспільство
суспільний сектор
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Виокремлено загальні й регіональні особливості та перспективи формування й розвитку організаційної культури демократичного типу в українському суспільстві в стані транзитивності. Визначено, що основним висновком різноспрямованих досліджень організаційної культури в державному секторі суспільства є теза про те, що формування організаційної культури забезпечує підвищення якості управлінської праці для забезпечення лояльності співробітників до керівництва завдяки вдосконаленню управління людськими ресурсами й ухвалюваних ним рішень; виховання у працівників ставлення до системи державного управління як до власної справи, що приводить до максимізації ефективності внутрішньо-системного управління і до якісних вдосконалень зовнішньо-управлінської результативності органів державного самоврядування та органів місцевої влади.
Опис: Зоська Я. В. Секторальний підхід як напрям дослідження організаційної культури в транзитивному суспільстві / Я. В. Зоська, А. Г. Стадник, Н. Ю. Кравченко // Соціальні технології: актуальні проблеми теорії та практики. – 2022. – Вип. 95. – С. 8–17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6170
Розташовується у зібраннях:Стадник Альона Георгіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zos_stad_sektor_2022_95_8.pdf5,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.