Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/616
Назва: Конспект лекцій з дисципліни "Інвестиційна діяльність в туристичній індустрії"
Автори: Мацука, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: інвестування
види інвестицій
інвестиційні ризики
інвестиційні проекти
бізнес-планування
інвестиційний менеджмент
інвестиційна привабливість
туристична галузь
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни "Інвестиційна діяльність в туристичній індустрії" призначено для студентів напряму 6.030601 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент туристичної індустрії" усіх форм навчання. Дисципліна є варіативною для студентів зазначеного фаху і передбачає вивчення сутності та ролі інвестицій в сучасному туристичному бізнесі, набуття вмінь аналізу інвестиційних проектів в туристичній індустрії. Структурно конспект лекцій складається з наступних тем: теоретичні основи інвестування, види інвестицій, фінансове забезпечення інвестування, інвестиційні ризики, інвестиційні проекти в туристичній індустрії, бізнес-планування в туристичній індустрії, інвестиційний менеджмент в туризмі, інвестиційна привабливість туристичної галузі України, активізація інвестиційних процесів в туристичній галузі України.
Опис: Мацука В. М. Конспект лекцій з дисципліни "Інвестиційна діяльність в туристичній індустрії" (для студентів напряму 6.030601 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент туристичної індустрії" усіх форм навчання) / В. М. Мацука. – Маріуполь : МДУ, 2014. – 195 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/616
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту
Мацука Вікторія Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kl_invest_diialn.pdf1,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.