Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6124
Назва: Аналіз міграційної політики держав: орієнтири для України : аналіт. дослідження в рамках проєкту «Візія – 2033: «Збереження і розвиток трудових ресурсів України в найближче десятиліття»
Автори: Калініна, Світлана Петрівна
Ланська, Світлана Петрівна
Подунай, Валерія Валеріївна
Ключові слова: міграційна політика
міграційна політика України
міжнародна міграція
міграційні переміщення
Дата публікації: 2024
Видавництво: Маріупольський державний університет
Короткий огляд (реферат): Дослідження «Аналіз міграційної політики держав: орієнтири для України» було ініційовано Всеукраїнською асоціацією компаній з міжнародного працевлаштування і виконано науковцями Маріупольського державного університету (м. Київ) протягом вересня-грудня 2023 року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Мета дослідження – на основі аналізу тенденцій міжнародної міграції і пріоритетів міграційної політики країн визначити орієнтири удосконалення державної міграційної політики України.
Опис: Калініна С. П. Аналіз міграційної політики держав: орієнтири для України : аналіт. дослідження в рамках проєкту «Візія – 2033: «Збереження і розвиток трудових ресурсів України в найближче десятиліття» / С. П. Калініна С. П. Ланська, В. В. Подунай. – Київ, 2024. – 157 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6124
Розташовується у зібраннях:Подунай Валерія Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kal_lans_pod_anal_2024_157.pdf2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.