Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5647
Назва: Окремі аспекти юридичної природи та проблематика діяльності органів самоорганізації населення
Автори: Камардіна, Юлія Вікторівна
Демченко, М. О.
Ключові слова: місцеве самоврядування
органи самоорганізації населення
комітети
представництво
громадськість
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Дивлячись на реалії соціальної дійсності відчувається чітка потреба та необхідність у розвитку та донесення до відома максимальної більшості громадськості про функціонування інституту самоорганізації населення. У сьогоденні часи надзвичай актуально торкатися та заглиблюватися у дослід та аналіз, по-перше, самого юридичного змісту та природи поданого інституту, а, по-друге, чітко виокремлювати проблемні питання його діяльності, адже орган самоорганізації населення сміливо можна назвати одним із найбільш наближених до людських та громадських соціально-побутових інтересів із числа усіх суб’єктів місцевого самоврядування. З точки зору цієї парадигми він грає роль прямого та безумовного посередника між органами державної влади, а також місцевого самоврядування та відповідно самим народом. Саме тому, точне та конкретне визначення і розуміння посталих проблем у здійсненні своїх безпосередніх функцій інституту самоорганізації населення вже слугує першим кроком до трудомісткого шляху вирішення посталих дилем та покращення загального стану локальної, місцевої демократії.
Опис: Камардіна Ю. В. Окремі аспекти юридичної природи та проблематика діяльності органів самоорганізації населення / Ю. В. Камардіна, М. О. Демченко // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2022. – Вип. 23–24. – С. 148–156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5647
Розташовується у зібраннях:Камардіна Юлія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kamar_okr_visn_23.pdf334,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.