Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054
Назва: Дослідження принципів ІТ-безпеки транспортних потоків в міжнародному сполученні
Автори: Мнацаканян, Марія Сергіївна
Лямзін, А. О.
Пеклова, Н. М.
Ключові слова: ІТ-безпека
інформаційна безпека
кібербезпека
інформаційні технології
транспортні потоки
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто передумови формування необхідності забезпечення інформаційної та кібербезпеки транспортних потоків в умовах інформатизації та автоматизації транспортних процесів. Сучасна цивілізація сформована постіндустріальними та інформаційними процесами в межах соціально-технічного простору. В просторі знання представлені у вигляді інформаційних ресурсів та стають головним надбанням і найважливішим чинником економічного розвитку, а інформаційна індустрія – однією з основних галузей економіки. Процеси інформатизації соціально-технічної діяльності, як у виробничій, так і в невиробничій складовій є настільки масштабними і глибокими, що привело до якісних змін самого суспільства, безмежно розширюючи сферу застосування продуктів і сервісів інформаційної індустрії, неухильно залучаючи у світ обробки інформації все суспільство.
Опис: Мнацаканян М. С. Дослідження принципів ІТ-безпеки транспортних потоків в міжнародному сполученні / М. С. Мнацаканян, А. О. Лямзін, Н. М. Пеклова // SWorldJournal. – 2021. – Issue 10(1). – P. 90–99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5054
Розташовується у зібраннях:Мнацаканян Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mnats_dos_2021_10_1_90.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.