Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4959
Назва: Психосоціальна підтримка працівників закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану
Автори: Макаренко, Світлана Іванівна
Ключові слова: воєнний стан
прифронтові території
заклад дошкільної освіти
антикризовий менеджмент
психосоціальна підтримка працівників
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито основний зміст діяльності керівника закладу дошкільної освіти щодо забезпечення психосоціальної підтримки працівників в умовах воєнного стану. Актуальність питання обумовлена тим, що нині одним із основних викликів для системи дошкільної освіти України, особливо в зоні активних бойових дій, на прифронтових та тим-часово окупованих територіях, є ризик втрати кадрового потенціалу закладів дошкільної освіти. Визначено, що збереження та управління кадровим складом закладу дошкільної освіти для забезпечення його функціонування в період кризи та подальшого виведення з кризи є одним із найактуальніших завдань антикризового менеджменту закладу в умовах воєнного стану. Розкрито поняття кризи, антикризового менеджменту закладу в умовах воєнного стану. На основі аналізу теоретичних джерел та дослідження основних найбільш ефективних засобів психосоціальної підтримки працівників закладів дошкільної освіти прифронтових територій Донецької області в умовах воєнного стану, визначено першочергові завдання керівника щодо забезпечення психосоціальної підтримки працівників дошкільного закладу в умовах воєнного стану.
Опис: Макаренко С. І. Психосоціальна підтримка працівників закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану / С. І. Макаренко // Людинознавчі студії. Серія: Педагогіка. – 2023. – Вип. 17(49). – С. 43–48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4959
Розташовується у зібраннях:Макаренко Світлана Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mak_psih_2023_17_43.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.