Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4949
Назва: Європейський досвід запровадження електронного урядування
Автори: Решетова, Ганна Ігорівна
Ключові слова: електронне урядування
європейський досвід
демократія
суспільство
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Електронне урядування є одним із пріоритетних напрямків модернізації державного управління в країнах ЄС. Наука публічного управління перебуває в постійному розвитку і пошуку більш ефективних і адекватні сучасним умовам і потребам методів, принципів та засобів публічного управління. Теорія та методологія електронного урядування за кілька останніх років замінюється більш сучасними. В Україні е-урядування розвивається через реалізацію проектів та співпрацю всіх державні органів та органів місцевого самоврядування за підтримки міжнародних партнерів. Фахівці в галузі інформаційних технологій вважають, що електронне урядування є ключем до реформ в Україні, тому що досягти високих показників трансформації без запровадження цифрового технологій у кожній сфері неможливо. На даному етапі найпоширенішою сферою є електронні послуги у сфері електронного урядування, оскільки вони стосуються кожного громадянина країни.
Опис: Решетова Г. І. Європейський досвід запровадження електронного урядування / Г. І. Решетова // Management and Entrepreneurship: Trends of Development. – 2023. – Vol. 1, No 23. – pp. 60–70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4949
Розташовується у зібраннях:Решетова Ганна Ігорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
resh_evrop_2023_1_23_60.pdf3,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.