Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4948
Назва: Роль комунікаційної стратегії в діяльності органів публічного управління
Автори: Чечель, Анна Олександрівна
Решетова, Ганна Ігорівна
Ключові слова: комунікація
комунікаційна стратегія
комунікаційна політика
публічне управління
державне управління
інформація
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена дослідженню аспектів комунікаційних стратегій в сфері публічного управління та пошуку можливостей для вдосконалення їх реалізації. Вона розглядає поняття комунікації, комунікаційних стратегій та комунікативної політики. Відзначено, що комунікаційні стратегії мають велику роль для органів та організацій, які займаються публічним управлінням. Також був проведений аналіз українського досвіду впровадження комунікативної політики та розглянута взаємодія суб’єктів публічного управління з громадянами та іншими зацікавленими сторонами. Був досліджений досвід створення та реалізації комунікаційних стратегій як на державному, так і на місцевому рівні. Обґрунтована важливість взаємодії органів публічної влади зі своєю цільовою аудиторією, яка полягає в забезпеченні ефективної державної політики та адаптації до можливих змін у зовнішньому середовищі. Досягнення цих цілей неможливе без підвищення довіри та іміджу органів публічної влади серед громадян, розширення інформованості громадян про внутрішні процеси, забезпечення активної участі громадськості в управлінських рішеннях та встановлення зворотного зв’язку, покращення співпраці з медіа, як національними, так і міжнародними, зміцнення міжнародної присутності органів публічної влади, оптимізація внутрішніх комунікацій та обміну інформацією всередині органів публічної влади.
Опис: Чечель А. О. Роль комунікаційної стратегії в діяльності органів публічного управління / А. О. Чечель, Г. І. Решетова // Věda a perspektivy. – 2023. – № 8(27). – С. 218–229.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4948
Розташовується у зібраннях:Решетова Ганна Ігорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
chech_resh_rol_2023_8_218.pdf3,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.