Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4940
Назва: Розвиток механізмів інформаційного забезпечення політики сталого демократичного врядування
Автори: Решетова, Ганна Ігорівна
Верительник, Світлана Мельсиківна
Тарасенко, Денис Леонідович
Ключові слова: демократичне врядування
система правління
інформаційне забезпечення
діджиталізація
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Демократичне врядування - це система правління, в якій влада належить народу через обраних представників. Вона характеризується прозорістю, підзвітністю та верховенством права. Україна, як і багато інших пострадянських держав, намагалася встановити демократичне врядування з моменту здобуття незалежності в 1991 році. Однак є кілька особливостей демократичного врядування в Україні, які з'явилися за ці роки. Сьогодні в Україні діє близько 100 політичних партій, які представлені на різних рівнях влади - від місцевих рад до парламенту та уряду. Кожна партія має свою програму, яка визначає основні цілі та завдання, що вона прагне виконати, якщо здобуде перемогу на виборах. Багатопартійність є однією з важливих складових демократії та фундаментальною основою на котрій будується демократичне врядування в Україні. Однак Україна все ще стикається зі значними викликами, які перешкоджають досягненню сталого демократичного врядування. Ця стаття має на меті дослідити проблеми сталого демократичного врядування в Україні, розглянути особливості уявлення про механізми інформаційної підтримки, необхідні для сталого розвитку політики демократичного врядування та запропонувати механізми інформаційної підтримки для вирішення цих проблем.
Опис: Решетова Г. І. Розвиток механізмів інформаційного забезпечення політики сталого демократичного врядування / Г. І. Решетова, С. М. Верительник, Д. Л. Тарасенко // Наукові перспективи. – 2023. – № 2(32). – С.157–170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4940
Розташовується у зібраннях:Решетова Ганна Ігорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
resh_verit_tar_rozv_2023_2_157.pdf4,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.