Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4939
Назва: Сучасні тенденції та види надання соціальних послуг в Україні
Автори: Решетова, Ганна Ігорівна
Верительник, Світлана Мельсиківна
Ключові слова: соціальні послуги
соціальна держава
центральні органи влади
недержавні організації
органи місцевого самоврядування
види соціальних послуг
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): У зв'язку з воєнним конфліктом в Україні, система надання соціальних послуг стикається зі значними проблемами та викликами. Проблеми надання соціальних послуг в Україні можуть бути різноманітними та впливати на якість та ефективність системи соціального захисту населення. Ці проблеми потребують не-гайного уваги та рішучих заходів з боку уряду, міжнародних організацій та громадських ініціатив для поліпшення ситуації і забезпечення необхідної соціальної підтримки та допомоги постраждалим від війни. Сучасні тенденції надання соціальних послуг визначають нові підходи та пріоритети у цій сфері. Для подальшого вдосконалення управління ресурсами соціального захисту визначено ряд викликів та сучасних тенденцій і запропоновано низку інституційних заходів щодо наступного: встановлення послідовності та зв'язку між нормативно-правовими актами та раціоналізація видів соціальної підтримки; інтеграції та децентралізації соціальних послуг; покращення використання інноваційних ресурсів; ефективного використання інформаційного потенціалу.
Опис: Решетова Г. І. Сучасні тенденції та види надання соціальних послуг в Україні / Г. І. Решетова, С. М. Верительник // Інвестиції: практика та досвід. – 2023. – № 16. – С. 178–184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4939
Розташовується у зібраннях:Верительник Світлана Мельсиківна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
resh_verit_such_2023_16_178.pdf2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.