Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4833
Назва: Успішні практики міжнародно-правового партнерства у забезпеченні сталого розвитку
Автори: Григор'єва, Вікторія Василівна
Камардіна, Юлія Вікторівна
Ключові слова: влада
суспільство
міжнародне законодавство
сталий розвиток
державно-приватне партнерство
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Стабільний розвиток суспільства не один рік поспіль стає ціллю номер один у розвиткові різних сфер діяльності. Ключовим аспектом виступає нормативно-правове регулювання та міждержавне партнерство у даному питані, адже соціальні та приватні взаємодії напряму залежать від напрацьованих правових механізмів. ООН, як лідер та провайдер змін, наголошує на існуючих та зростаючих нерівних можливостях розвитку між надрозвиненими, розвиненими країнами та країнами, що розвиваються, оскільки це не сприяє впровадженню програм з укорінення сталого розвитку не тільки у екологічній а й у соціальній площині. Відтак, саме партнерство визначається необхідністю комунікації та співпраці між владою та громадянським суспільством, владою та різними організаціями, між владами різних країн.
Опис: Григор’єва В. Успішні практики міжнародно-правового партнерства у забезпеченні сталого розвитку / В. Григор’єва, Ю. Камардіна // Наукові інновації та передові технології. – 2023. – Вип.1 (15). – С. 87–94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4833
Розташовується у зібраннях:Камардіна Юлія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
grig_kam_usp_2023_1_87.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.