Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4517
Назва: Сутність виробничих запасів, проблеми обліку та напрями його вдосконалення на підприємстві
Автори: Шевченко, Любов Ярославівна
Мулява, В.Р.
Ключові слова: бухгалтерський облік
облік виробничих запасів
виробничі запаси
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовуються теоретико-методичні аспекти обліку виробничих запасів на підприємствах, досліджується їх економічна сутність та основні нормативні документи, що регламентують порядок їх відображення у бухгалтерському обліку. Окреслюється важливість ефективного використання матеріалів у виробництві та запропоновані дії, що сприяють покращенню та підвищенню ефективності обліку виробничих запасів. Визначено проблеми, що виникають в умовах наявного порядку ведення обліку виробничих запасів на підприємстві, та запропоновані дії для їх вирішення. Також запропоновано вдосконалення з обліку запасів, які підвищать їх ефективність та результативність їх використання на підприємстві.
Опис: Шевченко Л.Я. Сутність виробничих запасів, проблеми обліку та напрями його вдосконалення на підприємстві / Л.Я. Шевченко, В.Р. Мулява // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 11/1. – С. 17–19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4517
Розташовується у зібраннях:Шевченко Любов Ярославівна; Shevchenko Liubov

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sh_sut_2022_11_1_17.pdf3,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.