Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4516
Назва: Організація внутрішнього контролю нарахованої заробітної плати на підприємствах
Автори: Шевченко, Любов Ярославівна
Лядська, В.В.
Ключові слова: внутрішній контроль
заробітна плата
продуктивність праці
фонд оплати праці
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сутність поняття «внутрішній контроль», визначено головні завдання та функції контролю нарахованої заробітної плати. Встановлено, що основною метою перевірки є об’єктивне оцінювання поточного стану нарахування заробітної плати, виявлення факторів, що впливають на фінансові результати діяльності підприємства. Внутрішній контроль є складником управління діяльністю підприємства, тому необхідно приділяти увагу до покращення функціонування контролю. В організації системи внутрішнього контролю на підприємстві необхідно дотримуватись системного підходу, що забезпечує його максимальну ефективність і згодом визначає раціональність контрольної діяльності. Для ефективності проведення контроль заробітної плати на підприємстві варто забезпечити достовірність і цілісність всіх процесів обліку, а також розроблення стандартів внутрішнього контролю.
Опис: Шевченко Л.Я. Організація внутрішнього контролю нарахованої заробітної плати на підприємствах / Л.Я. Шевченко, В.В. Лядська // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 10. – С. 34–36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4516
Розташовується у зібраннях:Шевченко Любов Ярославівна; Shevchenko Liubov

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sh_org_2022_10_34.pdf2,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.