Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4515
Назва: Особливості обліку і оподаткування на сільськогосподарських підприємствах
Автори: Шевченко, Любов Ярославівна
Куліш, А.В.
Ключові слова: оподаткування
сільськогосподарські підприємства
бухгалтерський облік
фінансова звітність
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено визначенню особливостей обліку і оподаткування на сільськогосподарських підприємствах, принципів, переваг та недоліків. Сільське господарство належить до провідних галузей економіки нашої країни. Особливістю цієї галузі є те, що предметом праці є природа, тобто земля та живі організми. Оскільки сільське господарство є специфічною галуззю, тому виникають особливості ведення бухгалтерського обліку. Сьогодні в Україні сільськогосподарська галузь розвивається, але потребує удосконалення та оптимізації її функцій. Також за останні роки внесено багато змін у нормативноправових та законодавчих актах, котрі регулюють ведення бухгалтерського обліку. Але відповідно до практичного досвіду нововведення у цьому секторі потребують більш детального вивчення, оскільки разом зі змінами виникають певні особливості ведення й регулювання обліку сільськогосподарських підприємств.
Опис: Шевченко Л.Я. Особливості обліку і оподаткування на сільськогосподарських підприємствах / Л.Я. Шевченко, А.В. Куліш // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 11. – С. 19–21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4515
Розташовується у зібраннях:Шевченко Любов Ярославівна; Shevchenko Liubov

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sh_osob_2022_11_19-21.pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.