Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4514
Назва: Сутність креативного обліку
Автори: Шевченко, Любов Ярославівна
Лядська, В.В.
Ключові слова: креативний облік
облікова політика
фінансова звітність
бухгалтерський облік
облікова інформація
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено поняття «креативний облік», розглянуто його сутність, а також умови його виникнення та реалізації. Встановлено, що необхідною умовою креативного обліку є допомога підприємству знайти шляхи вирішення проблеми збільшення витрат шляхом вдосконалення процесів та організації роботи. Негативний і позитивний вплив на розвиток принципів бухгалтерського обліку. Узагальнено причини використання креативного обліку та маніпулювання даними у фінансовій звітності. шляхи прояву креативного обліку, визначено його позитивні сторони, причини застосування креативного обліку. Доведено, що механізми маніпулювання фінансовою звітністю, навіть у рамках закону, певною мірою призводять до зловживання обліковим записом. Це впливає на довіру користувачів фінансової звітності. На сьогодні питання можливості креативного обліку, порядку та функцій його застосування, його взаємозв’язку з бухгалтерським обліком на рівні підприємства залишаються недостатньо розробленими.
Опис: Шевченко Л.Я. Сутність креативного обліку / Л.Я. Шевченко, В.В. Лядська // Економіка. Фінанси. Право. – 2022. – № 6. – С. 24–26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4514
Розташовується у зібраннях:Шевченко Любов Ярославівна; Shevchenko Liubov

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sh_sut_2022_6_24.pdf2,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.