Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4513
Назва: Вплив та роль дебіторської заборгованості в економічному розвитку підприємства
Автори: Шевченко, Любов Ярославівна
Куліш, А.В.
Ключові слова: дебіторська заборгованість
економічний розвиток
підприємство
фінансовий стан
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням дебіторської заборгованості. Дебіторська заборгованість має значний вплив у розвитку як будь-якого підприємства, так і держави в цілому. Саме вона несе важливу роль в упорядкованості інформації, правдивості та прозорості операцій та документів з борговими правами. Сьогодні в обліку розрахунки з дебіторами впливають на економічний та виробничий розвиток будь-якого підприємства, оскільки сприяють своєчасному розрахунку з партнерами відповідно до термінів, зазначених у договорі. Завдяки вчасному поверненню дебіторської заборгованості підприємство має змогу зменшити дефіцит своїх оборотних коштів. Саме через це більшість підприємств зараз займається організацією ефективної системи обліку розрахунків та гарної системи внутрішньогосподарського контролю.
Опис: Шевченко Л.Я. Вплив та роль дебіторської заборгованості в економічному розвитку підприємства / Л.Я.Шевченко, А.В. Куліш //Економіка та суспільство. – 2022. – № 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4513
Розташовується у зібраннях:Шевченко Любов Ярославівна; Shevchenko Liubov

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sh_vpl_2022_39.pdf147,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.