Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4291
Назва: Партнерство школи та сім'ї в умовах дистанційного навчання
Автори: Задорожна-Княгницька, Леніна Вікторівна
Ситник, А. В.
Ключові слова: педагогіка співпраці
дистанційне навчання
партнерство вчителя та батьків школярів
інструменти дистанційного навчання
етапи партнерської взаємодії
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто зміст співпраці закладу освіти з родинами учнів у межах реалізації дистанційного навчання. Таке партнерство являє собою форму взаємодії, спрямовану на створення комфортного освітнього середовища. Взаємодія між учнями та вчителями в дистанційному навчанні відбувається в межах штучно створеного комунікативного простору. Цей простір передбачає сформовану ситуацію взаємодії, у якій є місце, час і взаємне бажання для спілкування, які спрямовані на досягнення цілей процесу навчання. В умовах дистанційного навчання комунікація більш складна та характеризується специфічними особливостями, оскільки вона породжена необхідністю спільної діяльності, сприйняття та розуміння всіх учасників освітнього процесу у віртуальному просторі.
Опис: Задорожна-Княгницька Л. В. Партнерство школи та сім'ї в умовах дистанційного навчання / Л. В. Задорожна-Княгницька, А. В. Ситник // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки: реалії та перспективи. – 2020. – Вип. 77. – С. 93–97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4291
Розташовується у зібраннях:Задорожна-Княгницька Леніна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
partn_2020_77_93.pdf319,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.