Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4049
Назва: Виклики, загрози та ризики формування національної економічної безпеки: глобальний та національний рівень
Автори: Булатова, Олена Валеріївна
Федоров, Е. В.
Ключові слова: ризик
загроза
економічна безпека
глобалізація
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз сучасних підходів вчених до визначення сутності таких категорій як «виклик», «загроза», «ризик» у контексті формування національної економічної безпеки. Автором побудовано площину взаємодії складної мережі подій у безпековому середовищі на основі взаємозв’язків, що формуються у глобальному середовищі. Проаналізовано глобальні ризики з точки зору їх основних характерних ознак (за рівнями виникнення та поширення, за групами, за імовірністю настання; за часом існування; за ступенем запобігання та/або подоланням негативних наслідків).
Опис: Булатова О.В. Виклики, загрози та ризики формування національної економічної безпеки: глобальний та національний рівень / О.В. Булатова, Е.В. Федоров // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Економіка / за заг. ред. І.Ліщинського. – Маріуполь, 2022. – Вип. 23. – С. 52–65.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/4049
Розташовується у зібраннях:Булатова Олена Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vukl_2022_23_52.pdf487,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.