Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3494
Назва: Проникаємось "металевим" настроєм напередодні фестивалю ковалів! : (Вікторина до Дня рідного міста та з нагоди проведення І фестивалю ковалів у м. Маріуполь "Сталеве джерело")
Автори: Дейниченко, Олена Василівна
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Краєзнавча вікторина, що знайомить із цікавинками маріупольської архітектури і не тільки. Завдання містять фото фрагментів, на яких наявні якісь металеві елементи декору та предмети, що відповідають їм за тематикою. Вказівки на конкретні місця оформлено у вигляді квестових завдань. Дана добірка фото від наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, а також подфбні фото інших учасників, представлено у спеціально створеному до фестивалю інстаграм-профілі @oldei_sd (https://www.instagram.com/oldei_sd/).
Опис: Проникаємось "металевим" настроєм напередодні фестивалю ковалів! : (Вікторина до Дня рідного міста та з нагоди проведення І фестивалю ковалів у м. Маріуполь "Сталеве джерело") / уклад. О.В. Дейниченко. - Маріуполь : МДУ, 2018. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/3494
Розташовується у зібраннях:Презентації до доповідей та вікторин, інформаційні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-09-07_viktoruna_fotoquest_PDVIM.pdf2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.