Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2944
Назва: Нормопроєктувальна та правореалізаційна діяльність в публічному управлінні : навч.-метод. посібник (для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОС «Магістр» та 081 «Право» ОС «Бакалавр» (усіх форм навчання))
Автори: Камардіна, Юлія Вікторівна
Надежденко, Аліна Олексіївна
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОС «Магістр» та 081 «Право» ОС «Бакалавр» (усіх форм навчання). У посібнику розглядаються теоретичні, методичні та практичні основи нормопроєктувальної та правореалізаційної діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Опис: Нормопроєктувальна та правореалізаційна діяльність в публічному управлінні : навч.-метод. посібник (для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОС «Магістр» та 081 «Право» ОС «Бакалавр» (усіх форм навчання)) / укл. А.О. Надежденко, Ю.В. Камардіна – Маріуполь: МДУ, 2021 – 129 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/2944
Розташовується у зібраннях:Надежденко Аліна Олексіївна
Камардіна Юлія Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_normoproektuvalna.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.