Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/162
Назва: Аналіз державної політики : навч. посібник
Автори: Пашина, Наталія Полікарпівна
Новакова, О. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): У посібнику викладено широкий спектр проблематики: науково-методологічні основи аналізу державної політики; становлення, розвиток аналізу державної політики та його специфіка в Україні; типологію та модельний аналіз державної політики; аналіз технологій прийняття та впровадження державно-політичних рішень. Кожна тема посібника представлена у вигляді двох блоків: змістовного і контрольно-адаптаційного, що сприяє наочному підкріпленню теоретичних концепцій, навчає застосовувати абстрактні теоретичні конструкції в процесі практичного аналізу, стимулює формування творчого підходу до запропонованого матеріалу. Навчальний посібник призначений для науковців, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів.
Опис: Аналіз державної політики : навч. посібник. – 2-е вид., перероб. і доп. – Маріуполь : Вид-во Маріупольського державного університету, 2017. – 304 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://91.250.23.215:8080/jspui/handle/123456789/162
Розташовується у зібраннях:Кафедра політології та міжнародних відносин
Пашина Наталія Полікарпівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_derzh_polityky.pdf4,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.