Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
Назва: Соціально-політичний розвиток Греції в умовах європейської інтеграції : монографія
Автори: Булик, Максим Володимирович
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено аналізу соціальних та політичних процесів, що відбуваються в Греції на сучасному етапі, в рамках процесу європейської інтеграції. Досліджено вплив ЄС на процеси, які відбуваються в Греції в контексті реалізації курсу на євроінтеграцію, зокрема: демографічне становище, систему освіти та соціального забезпечення, проблему працевлаштування населення країни. В роботі конкретизовано роль Європейського Союзу в процесі децентралізації управління країною, розглянуто нормативно-правові засади функціонування системи центральних та місцевих органів влади в Греції. Простежено еволюцію партійної системи Греції в період європейської інтеграції та ставлення провідних політичних сил країни до даного процесу.
Опис: Булик М. Соціально-політичний розвиток Греції в умовах європейської інтеграції : моногр. / М. Булик. – Маріуполь : МДУ, 2012. – 266 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mdu.in.ua/jspui/handle/123456789/864
Розташовується у зібраннях:Кафедра політології та міжнародних відносин
Булик Максим Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sotsialno-polit_rozvytok_monogr.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.