Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6100
Назва: Духовність соціуму в параметрах вищої спеціальної освіти : рец. на кн : Виткалов С. В. Вища культурологічна освіта в Україні: регіональний дискурс: крізь призму діяльності кафедри івент-індустрій, культурології та музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету: До 50-річчя від часу заснування. Рівне :А. Брегін, 2021. 550 с.
Автори: Сабадаш, Юлія Сергіївна
Нікольченко, Юзеф Мойсейович
Ключові слова: вища культурологічна освіта
науково-педагогічний склад
організаційно-культурні здобутки
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Аналізуються основні параметри монографічно-довідкового видання професора Рівненського державного гуманітарного університету С. Виткалова, спрямовані на виявлення сутності та специфічних організаційно-культурних характеристик його кафедри івент-індустрій, культурології та музеєзнавства; наголошується на витоках становлення культурологічної освіти в регіоні, формах та напрямах її реалізації, академічних здобутках професорсько-викладацького складу та студентів; наголошується важливість цієї освіти у складних умовах сьогодення. Залучаючи значний джерелознавчий матеріал, автор доводить перспективність цієї освіти та наголошує на її проблемному ряді.
Опис: Сабадаш Ю. С. Духовність соціуму в параметрах вищої спеціальної освіти : рец. на кн : Виткалов С. В. Вища культурологічна освіта в Україні: регіональний дискурс: крізь призму діяльності кафедри івент-індустрій, культурології та музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету: До 50-річчя від часу заснування. Рівне :А. Брегін, 2021. 550 с. / Ю. С. Сабадаш, Ю. М. Нікольченко // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. – 2022. – Вип. 43. – С. 126–130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6100
Розташовується у зібраннях:Сабадаш Юлія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sab_nikol_duh_2022_43_126.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.