Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805
Назва: Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні»
Автори: Довбня, Юлія Антонівна
Ключові слова: туризм
ресторанне господарство
Дата публікації: 2024
Опис: Довбня Ю. А. Кваліфікаційна робота за освітнім ступенем «Магістр» освітньо-професійної програми «Туризм» на тему «Сучасні тенденції та перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні» / Ю. А. Довбня. – Київ, 2024. – 75 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5805
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dovbnya_kv_rob_tur_2024.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.