Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5685
Назва: Деякі питання обчислення грошового забезпечення для призначення та перерахунку пенсій правоохоронцям
Автори: Князькова, Любов Михайлівна
Ключові слова: грошове забезпечення
працівники органів внутрішніх справ
пенсійне забезпечення
перерахунок пенсії
максимальний розмір пенсії
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено проблеми обчислення грошового забезпечення для призначення та перерахунку пенсій працівникам органів внутрішніх справ. Розглянуто загальні риси та відмінності таких категорій як заробітна плата та грошове забезпечення. Запропоновано зміни до нормативних актів, що регулюють порядок обчислення грошового забезпечення для призначення та перерахунку пенсій. Звернута увага на те, що законодавство щодо обчислення грошового забезпечення та відповідно розміру пенсій працівникам органів внутрішніх справ потребує оновлення. Обґрунтовано необхідність впорядкування нормативних актів, що регулюють пенсійне забезпечення працівників органів внутрішніх справ. Запропоновано скасувати застарілі нормативні акти, які регулюють порядок перерахунку призначених пенсій працівникам органів внутрішніх справ, що містять спірні положення, та мають колізії, а саме не відповідають Конституції України та реаліям сьогодення.
Опис: Князькова Л. М. Деякі питання обчислення грошового забезпечення для призначення та перерахунку пенсій правоохоронцям / Л. М. Князькова // Вісник Маріупольського державного університету. Серія : Право. – 2021. – Вип. 22. – С. 31–39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5685
Розташовується у зібраннях:Князькова Любов Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
knyaz_deyak_visn_22.pdf342,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.