Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5226
Назва: Прикладна криптологія : системи шифрування
Автори: Корченко, О. Г.
Сіденко, В. П.
Дрейс, Юрій Олександрович
Ключові слова: конфіденційність інформації
криптологія
криптографія
криптографічне шифрування
Дата публікації: 2014
Видавництво: Держ. ун-т телекомунікацій (ДУТ)
Короткий огляд (реферат): Підручник містить загальні відомості: про основи криптології, криптографії та криптографічного аналізу; традиційно історичні шифри підстановки й перестановки; блокові та складені шифри й атаки на них; потокові шифри й генератори псевдовипадкових чисел; стандарти криптографічного шифрування та перетворення; блокові симетричні криптоалгоритми; принципи побудови симетричних та асиметричних криптографічних систем шифрування, які використовуються для забезпечення конфіденційності інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах; а також приклади з розв’язками, контрольні завдання з відповідями на них та авторські комп’ютерні програми з візуалізацією процесів криптографічного шифрування та перетворення на компакт-диску.
Опис: Корченко О. Г. Прикладна криптологія : системи шифрування : підручник / О. Г. Корченко, В. П. Сіденко, Ю. О. Дрейс. – Київ : ДУТ, 2014. – 448 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5226
Розташовується у зібраннях:Дрейс Юрій Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
drey_prik_2014_pidr.pdf10,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.