Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4902
Назва: Дослідження впливу підприємницьких ризиків на сталий розвиток підприємства
Автори: Шаульська, Лариса Володимирівна
Перерва, П. Г.
Кобєлєва, Т. О.
Ключові слова: сталий розвиток
підприємницькі ризики
механізм управління
ефективність
бізнес-структури
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню існуючих та розробці нових підходів до дослідження впливу підприємницьких ризиків на сталий розвиток промислового підприємства. Доведено, що проблеми сталого розвитку не тільки створюють реальні умови для виникнення підприємницьких ризиків, але вони також відкривають для підприємств і нові можливості. Визначено, що організації всіх типів і розмірів стикаються як з внутрішніми, так і з зовнішніми факторами і впливами, які створюють невизначеність щодо того, коли і яким чином досягнуть вони своїх цілей. Вплив цієї невизначеності на цілі організації називається «ризиком», як зазначено у відповідних документах. Запропонована методологія безперервного процесу управління підприємницькими ризиками на промисловому підприємстві, розроблена та обґрунтована її структура та взаємозв’язки між її окремими складовими. Доведено, що система управління підприємницькими ризиками показниками виступає як важливий інструмент отримання необхідної комерційної інформації, необхідної для ефективного функціонування організаційно-економічного механізму бізнес-структур.
Опис: Шаульська Л. В. Дослідження впливу підприємницьких ризиків на сталий розвиток підприємства / Л. В. Шаульська, П. Г. Перерва, Т. О. Кобєлєва // Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит. – 2023. – №3 (181). – С. 14–23.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.mu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4902
Розташовується у зібраннях:Шаульська Лариса Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shau_dosl_2023_3_14.pdf5,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.