Вісник Маріупольського державного університету Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Logo

Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Економіка

Видається з 2011 р., виходить двічі на рік. Відповідно до рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки (наказ № 642 від 26.05.2014) видання "Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Економіка" включено до Переліку наукових фахових видань України у галузі економічних наук.

Logo

Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Історія. Політологія

Видається з 2011 року, виходить тричі на рік. Відповідно до рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки (наказ № 793 від 04.07.2014) видання "Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Історія. Політологія" включено до Переліку наукових фахових видань України з політичних наук.

Logo

Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Право

Видається з 2011 року, виходить двічі на рік. Відповідно до рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України (наказ № 654 від 31.05.2013 р.) видання "Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Право" включено до Переліку наукових фахових видань України у галузі юридичних наук.

Logo

Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Філологія

Видається з 2008 року, виходить двічі на рік. Постановою президії Атестаційної колегії МОНУ від 08.07.2009 р. № 1-05/3 видання "Вісник Маріупольського державного університету. Серія: Філологія" внесено до Переліку наукових фахових видань України з філологічних наук.